onsdag 11 maj 2011

Mot kontinenten

Vår plan är att segla till Klintholm, vidare till Gedser, för att någon gång i helgen angöra Heiligenhafen i norra Tyskland. De senaste dagarna har vi haft problem med vår nätuppkoppling och hur vi kan lösa det framöver vet vi inte. Hoppas på bra trådlösa nätverk i hamnarna.
Vill ni skriva till oss når ni oss bl.a. på alacrity42@gmail.com.

6 kommentarer:

 1. Köp inte för mycket bubbelvatten bara. Hälsa till mannen på Callse han som körde oss till hamnen. Du kanske kan börja där och marknadsföra lite goda viner du har ju vanan inne.

  SvaraRadera
 2. Försök undvika Gedser det är en sur hamnkapten där. Det vet vi, vi var där för femton år sedan. Han är bara intresserad av avgiften och av att visa vem som bestämmer. Ert etniska ursprung och annat kring era personer struntar han i. Heiligenhafen har vi ljusa men diffusa minnen ifrån. Burgstaken ligger på trakten därifrån kan man ta en fin promenad till staden Burg. Idag ska vi köra cykelloppet Roslagsvår, 97 km. För ändamålet har vi köpt cykelbyxor som vi hoppas ska mildra effekten på våra rumpor.Ha det bra Irene och Jerker

  SvaraRadera
 3. Tjenare.
  Vi här på jobbet håller koll på bloggen.
  Torbjörn, Lennart och jag läste precis det senaste. Kul att ni lägger ut många bilder.
  PS Torbjörn var här och bjöd på tårta i dag den 17/maj, heja Norge!

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Har nu tillbringat dagen med att städa ur stugan i Å, Hans Christer Rolle och jag, Medans solen sken skurades golv och fönstertvätt, ni missade inget. Men skönt att få det gjort. Helgen tillbringades i Karlstad vi såg efter flickorna.Annars är allt ok med oss alla utan förstås den röda fiestan som inte gick att laga,skrot blir den, vet inte om han ska satsa på en ny bil.Kramiz från oss alla

  SvaraRadera
 5. Hej på sjöfarare

  Jag är så glad för er skull att ni förverkligar era drömmar. Det verkar knappast långtråkigt, men vädrets tvära kast och dimma kan jag lätt avvara. Jag är nog en riktig landkrabba,det förstår när jag läser. Jag stannar på Kallsö bland alla orkideér som blommar för fullt just nu. Vilken lycka att få se tumlare och andra fripassagerare. Egentligen är det jag och Håkan som i olika skepnader landar på däck för att titta till er !!!

  Kram på er / Ingegerd

  SvaraRadera
 6. När vi inte spikar på grabbens hus gnager vi runt på våra cyklar för att härda oss inför halvvättern. Igår på en sådan tur hörde vi två näktergalar och en gök. Imorgon planerar vi att åka ut i båten. Vi måste nog simma lite för att härda oss inför Vansbro. Som ni förstår är det ett hårt liv i moderlandet som ni har flytt ifrån. På Helgoland åt vi Schweinhakse (reservation för stavningen) det måste ni pröva - ett rejält skrovmål.

  SvaraRadera